Bieding/Bod

Met een gewoon bod biedt u eenmalig een door u bepaald bedrag op een kavel.                                 

U kunt pas bieden nadat u zich heeft geregistreerd! REGISTREER JE NU!

Werking Bieding/Bod

Het bod moet altijd hoger of minimaal gelijk zijn aan het openingsbod. Voor vervolgbiedingen geldt een minimale verhoging die afhankelijk is van het huidige (hoogste) bod op de kavel. www.Muziekveiling.com hanteert hiervoor onderstaande staffel.

Hoogte huidig bod

Minimale Verhoging

0

 – 

50

10

50

 – 

100

15

100

 – 

300

25

300

 – 

500

35

500

 – 

1.000

50

1.000

 – 

1.500

75

2.000

 – 

5.000

100

Bedragen in euro’s


Regels Bieding/Bod

Een eenmaal geplaatst bod is bindend, onvoorwaardelijk en kan niet ongedaan worden gemaakt. In de algemene voorwaarden kunt u hier meer over lezen. Een geplaatst bod is bij MuziekVeiling.com altijd inclusief eventuele veilingkosten en BTW. (tenzij anders vermeld)

U betaalt dus geen extra verborgen of onvoorziene kosten. (Eventuele verzendkosten zijn wel voor uw rekening)

Als de veiling gesloten is ontvangt u, na toewijzing van uw kavel, een factuur. Na betaling zenden wij u de gewonnen kavel toe.

Het kan voorkomen dat onze leveranciers de gewonnen kavel niet meer in voorraad hebben aangezien het soms gaat om slechts enkele stuks die nog in voorraad zijn. In dat geval kunnen wij u het product niet meer toesturen.

Voor kavels met een hoge verwachte opbrengst kan een Reserve price gelden. Een Reserve Price is een voor bieders verborgen minimumprijs waarvoor het item wordt verkocht. Als de Reserve Price niet geboden wordt tijdens de veiling, blijft het kavel onverkocht. Hoewel u als bieder dan wellicht een bericht krijgt dat u de hoogste bieder en winnaar bent wordt het item en de kavel dan niet uitgeleverd. Voor sommige kavels geldt een minimum te bod. Nadat de hoogste bieder, met de voor de verkopende partij meest gunstige voorwaarden bekend is gemaakt, dient de verkoper te verklaren of hij gunt, of hij gebruik maakt van het recht van beraad of niet gunt.(art. 3.6 voorwaarden)

Kavels die zijn gewonnen, betaald en verzonden of opgehaald kunnen NIET meer worden geruild of geretourneerd. Verkocht = Verkocht!  U koopt op een (0nline)veiling en accepteert de goederen en kavels in de staat en conditie waarin zich deze bevinden.